Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 év körüliek! Kikezdenétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körüliek! Kikezdenétek egy 14 évessel?

Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 01:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Milyen téren? Eléggé szimpatikusnak kéne lennie nekem egy 14 éves hogy kikezdjek vele, mert sajnos az órán már nincs rajta

40F (nem pedo, csak jó ízlés)

2017. aug. 27. 01:50
 2/19 anonim válasza:
Miért ne?
2017. aug. 27. 01:56
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt kell tudni az illetőről, hogy korához képest érett, mind testileg, mind szellemileg. Van stílusa, illetve humora is, de azt veszem észre hogy csak az idősebb fiúk érdeklik és az érdekelne, hogy ez mennyire gyakori eset két fiatalnál.
2017. aug. 27. 02:00
 4/19 anonim ***** válasza:

Lehetséges, ha bejön külsőre és belsőre is, érettebb a koránál.

17F

2017. aug. 27. 02:12
 5/19 A kérdező kommentje:
És ha kialakulna köztetek bármilyen kapcsolat, ott elvárás lenne a szex?
2017. aug. 27. 02:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 vagyok , hát nem igazán jönnék össze 14 évessel, nézhettek hülyének emiatt, de 17 nálam az alsóhatár, szerintem ez az 1-2 év egy kicsit azért számít mégha sokan azt is mondják hogy nem, én is értelmesnek és érettnek gondoltam magam 14-15 évesen és még most sem vagyok az szóval max barátkoznék a lánnyal és elutasítanám ha esetleg addig fajulna hogy lépjen valamit.

18f

2017. aug. 27. 02:21
 7/19 Stark2000 ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Őszintén szólva nem szívesen.. nagyon meg kellene fognia belsőleg. Külsőleg még hagyján, de ott is eléggé. Szívem szerint inkább kezdek egy minimum 16 éves lánnyal, de inkább 17-18 éves, vagy idősebb.. Sajnos egy 14-15 éves lány nem igazán áll készen a testi kapcsolatra, és had ne mondjam, hogy mennyi éretlen van közölük.
2017. aug. 27. 02:35
 8/19 anonim ***** válasza:
55%

Habár lány vagyok így lehet hogy nem releváns a válaszom ,de nem jönnék össze egy 14 évessel.

Őszintén akármennyire is érett és akármennyire is csak 3 év lenne köztünk az ebben a korban igen is sok ,főleg mivel lány vagyok. Úgy hogy még a velem egyidős fiúk is sokszor éretlenek akkor a 3 évvel fiatalabbak pláne. Sajnos ezen nincs mit szépíteni.

Egy példa:egy haverom srác 17 ,nemsokára 18. Jófej ,de rettentő éretlenül áll hozzá párkapcsolati kérdésekhez (zavarja hogy nincs komoly baratnője ,reménytelenül szerelmes egy barátnőmbe és elképesztő idiótán kezeli ezeket a helyzeteket). Sokszor felelőtldn. És idősebb nálam. És sajnos ő nem az egyetlen. Kivételek mindig vannak. De kevés. Kinek nem inge...

Szóval hogy a kérdésre valaszoljak ,nem.

17/L

2017. aug. 27. 02:49
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Zavarna a tudat, hogy fiatalabb nálam... komolyan. Egy 14 éves még szinte pisis. Kizárt.
2017. aug. 27. 03:45
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

14 voltam amikor összejöttem barátommal aki akkor 17 volt. 10 honapja együtt vagyunk és nagyon jol működik. A szex egy ennyi idős fiu számára nyilván fontos de mivel szeret megvárt. Ha szereti az ember a másikat és vonzodik hozzá megváltozik a szexhez valo hozzáállása. Egy éve még ugy voltam vele h el sem tudtam képzelni... Mielőtt elvesztettem pedig már mindennél jobban vágytam rá. Ha van még kérdésen irj nyugodtan.

15L

2017. aug. 27. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!