Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi számít jobban: jól nézzen ki vagy kedves, jófej legyen a fiú? A végére hogy hány évesek vagytok légyszi
Hat én úgy vagyok vele hogy külső megfog, belső megtart.
Ha választani kéne mindenképpen a második.
De ha valakit szeretsz akkor (majdhogynem) tökéletesnek látod szóval.. 😁
Még hány ilyen kérdés lesz? Elárulom ,hogy mind a kettő számít , mindkettő fontos.
Nekem a második fontosabb , de attól még ne legyen igénytelen. Engem elsősorban nem is az érdekel külsővel kapcsolatban hogy mit adott isten , hanem hogy ne hanyagolja el magát (tehát ne legyen zsíros a haja , összerágcsált a körme , ne legyen büdös) ilyen alap dolgok.
Egyébként meg a hajadra kenheted a jó külsőt ha belül 0 vagy.
Szóval hogy a konkrét kérdésre válaszoljak a belső tulajdonságok fontosabbak.
17/L
Hát számomra az a fontos h imponáljon vmivel nyilván. V külsőlegv belsőleg.Volt már fiu aki elsőre belsőleg fogott meg de belé nem lettem igazán szerelmes de őt is szerettem nagyon. Az meg h ki szerint ki méz ki jol tök szubjektiv szval mindenkinek más jön be.
16L
Ha a bennsője nem tetszik, akkor... Szerintem nem kell részleteznem (bár én úgy vagyok vele, hogy belül mindenkiben van valami amit lehet szeretni, csak észre kell venni) Ha viszont a külcsín nem tetszik, akkor az érintések, csókok, ölelések, későbbiekben "más" dolgok nem lesznek számomra jók, vagy nem tudom, hogy fogalmazzak. Kapcsolatra (lehet én vagyok a romlott), de mind a kettő fontos a számomra, ugyanúgy...
16/L
Én is egyetértek az elsővel, szerintem a külső is számít, legalábbis amíg nem ismeritek egymást. Nyilván valaki ismeretlenül a külseje alapján tetszik meg.
De egyébként a belső sokkal többet számít.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!