Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kit választanatok?
1. Sotetbarna haj,barna szem,atlagos magassag. Nem sportol, mindig az akkori trend szerint oltozkodik,szeret szelfizgetni, es pasizni?
2. Vilagosbarna/sotetszoke hosszu haj, barna szem, vastag szaj,172-4 cm. Sportol,szeret filmeket,sorozatokat es gameplayeket nezni es olvasni.
3Hosszu vilagosszoke haj,kek szem, szeplok, 165-7 cm. Szeret sportolni,szelfizgetni,telefonozni, olvasni,eleg nagyszaju.
Na akkor én picit jobban kifejteném a véleményem, le lehetne a pontot is nem érdekel. Szóval:
Őszintén egyik sem. De inkább a 2-es ha csak ezek vannak. A többi inkább a mai tömeglányoknak felel meg, amit viszont utálok. Hánynom kell attól amikor látom hogy valaki naponta csinál magáról 50 képet, mert nekem az jön le hogy akkora egója van mint a ház. Az sem jó ha valaki egész nap nem csinál semmit csak a telefont nyomja. Az olvasás viszont pozitív jelző, ellenben a nagyszájúval ami bizonyos esetekben lehet jól jön, de inkább kissé negatív jelző. A pasizásról csak annyit hogy magyarul akkor is flörtölne másokkal amikor velem van? Esetleg még is csókolná őket? Vagy mást is csinálna?
Mert ilyen nekem biztos nem kell. Az hogy sportol vagy sem, nem számít, amíg nem akkora hogy be sem fér az ajtón. A kinézetről nem mondok semmit, mert ez édes kevés ahhoz hogy eldöntsem bejön-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!