Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és 16 sráccal csókolóztam eddig. Segitetek egy kérdésben?!?
Iszonyatos lelkiismeret furdalásom van...Eddig is smároltam bulikban srácokkal, de most nagyon nagy hülyeséget csináltam...Egy este 4 sráccal smároltam ráadasul piás voltam...Nagyon megbántam és lelkiismeret furdalásom van...Tudom ez nem javít rajta...
Eddig sosem tettem ilyet, de most legszívesebben elásnám magam a föld alá...Igaz egyikkel se feküdtem le és semmi nem volt csókon kivül, de akkor is nagyon gáz...Nem tudom, hogy tudnám helyre hozni...Nem bírok tükörbe nézni...Csalódtam magamban...Nem értem mire volt ez jó nekem akkor...De barátnőm többszőr is csinált iyet és szerinte nem ciki...
Viszont sok haverom szemébe már nem sokat érek...Amit valahol meg is értek.
Nagyon csalódott voltam este, mert volt egy srác akibe beleszerettem és azt mondta, hogyha lefekudtem volna vele akkor miutan megtortent ugyis ott hagy...(ez meg az nap delutan volt)
Szerintetek ha még most észbe kaptam és befejezem ezt, a tanulásra koncentrálok és hanyagolom a fiúkat, visszanyerhetem a barátaimat? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!