Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok, és még sosem csókolóztam. Nagyon ciki? Nektek hány évesen volt az első csókotok?
Én 16 évesen csókolóztam először. Azelőtt majdnem kaptam egy puszit. :-D
22f
11 voltam uj fiu jott az evfolyamba es szeptemberbe 3napos 6.as tabor volt ott mindig atjart hozzank ez a fiu ,eg egy masik akinek a baratnkm tetszett felelsz vagy merszezni meb csak dumalgatni nagyon jol elvoltunk es a felelsz vagy mersznek szajrapuszik lettek a vege....hazaertunk a taborbol egybol ,,ossze is jottunk" nagyon szerelmes voltam bele es egxszer elore megbeszeltuk hogy cskkolozunk kb 2 mp volt es borzasztoan bena voltam es o is pedig mar sokszor csinalta tobbet nem is csinaltuk pedig kisebb szunetekkel 1,5 evig voltunk egyutt utana csak szajrapuszi, oleles
Csok utan masfel honappal 12 lettem ugyhogy mondhatjuk annak is....nagyon szerettem azt a fiut most mar rajottem hohy csak rozsaszin kod volt a csokot megbantam de mit lehet tenni....azota csak 1szer csokoloztam egy masik fiuval vele megbeszeltem hogy ez nekem rosz elmeny vllt nem szeretnem meg de egy hosszadalmas szajrapuszibol csok lett es ennel sose jutottumk tovabb
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!