Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki tetszik de nem tudom milyen szavakkal mondjam el neki (Mind a ketten 13 évesek vagyunk) Annyi a probléma hogy csak suliba tudnám elmondani neki mivel én esztergomi vagyok ő meg csolnoki .Valaki tud ajánlani mikor és milyen szavakkal mondjam el neki?
2017. aug. 21. 21:42
 1/2 anonim válasza:
Hívd félre ott ahol csak te és ő van.És ess túl rajta!Én is megéltem még most is ott vagyok ahol te de én elkövettem azt a hibát hogy sokat vártam.Majd elköltözött.Ugyhogy addig tedd meg amíg tudod.Lógj vele sokat ülj mellé ismerkedj nekem bevált.Hajrá
2017. aug. 21. 21:49
 2/2 anonim válasza:
Hozzáteszem ha van facebookja irogass vele sokat.Ismerd meg a barátjait hogy többet megtudj róla.Avasd be öket és akkor tudnak ők is segíteni.
2017. aug. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!