Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap cirkuszban voltam, leültem a 2. sorba, egy nálam 1-2évvel fiatalabb lány mellé, mikor észrevett felkelt és átült egy messzebbi helyre?
Figyelt kérdés
Nem az az első hogy lány ilyet csinál, pedig nem avgyok büdös, elvileg csúnya se, miért kerülnek a lányok??2017. aug. 20. 18:51
1/7 anonim válasza:
Műsort ment nézni és zavarba gyütt :D
2/7 anonim válasza:
Nem biztos hogy veled van a baj.. Lehet nem szimpatizálnak veled, vagy az is lehet hogy mivel helyes vagy zavarban érzik magukat
3/7 wick3d válasza:
azert mert nem illik, ezt csinalni. Szerintem a legtobb lany nem kedveli ha mellejuk ul egy idegen fiu.
En soha nem csinalok ilyesmit, vonaton buszon sem ulsz pont egy idegen szemely melle, mikor vannak mas ures helyek is...
4/7 anonim válasza:
Gondolom a férfi vécében is, ha van egymás mellett tíz piszoár, pont az mellé állsz meg, amelyiknél valaki éppen vizel:D
5/7 anonim válasza:
Az utolsó tökéletesen összefoglalta a lényeget. :D
6/7 anonim válasza:
4. Ezt teszik sokan en meg nemtok rendesen hugyozni 😂😂
7/7 anonim válasza:
De miért ültél mellé? áshol nem volt tán hely?
Én utálom, ha random idegenek mellém telepednek (kivéve a tömött közl. jármű).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!