Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tipp? (Kérdés túl rövid válasz túl hosszú)
Figyelt kérdés
Van egy lány aki barátom és a szomszéd faluban lakik (erdő közepén alig 12 házból álló faluféleség) és tetszik nekem. De ő ezt szerintem nem tudja. Ugye 2 hét múlva suli. Szóval elhatároztam hogy megkérdem tőle: lennél a barátnőm? Már csak a kérdéssel magával vannak gondok. Szóval:
Hogyan kérdezzem?
Mikor kérdezzem?
Próbáljam szépen lassan rávezetni egy beszélgetés folyamán?
Vagy jobb lenne inkáb otthon facebook-on kérdezni?
Igazából csak ennyivel van problémám, izgulni nem izgulok. Ha nem megy akkor max majd jön más. Na de,valami tipp?
2017. aug. 19. 05:23
1/6 anonim válasza:
Olyan gyerekes amikor megkérdezi valaki, hogy "Járunk?" nulla randi után. Inkább hívd el randira először és majd meglátod, hogy vagytok-e olyan viszonyban, hogy ezt meg tudjátok-e majd beszélni.
2/6 anonim válasza:
Sztem mindenképp személyesen kérdezd meg. Pl. Mit szólnál ha több is lenne közöttünk mint barátság? Ezzel nem állítanád olyan kínos kérdés elé: Hogy jááárunk? ha meg nem-et mond akkor maradhattok barátok.
3/6 anonim válasza:
Eloszor hivd el mondjuk suli utan fagyizni, vagy valahova ahol tudtok beszelgetni es jobban megismerni egymast. Kesobb ha mar talalkozgattatok sulin kivul csak ketten, akkor onnan mar gyerekjatek az egesz
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a randi most annyira nem fontos, 6 éve ismerjük egymást, 4 éve vagyunk barátok, és ez alatt a 4 év alatt nagyon sokszor voltunk kettesben/társasággal, elég jól megismertük egymást. És köszönöm a válaszokat
2017. aug. 19. 15:11
5/6 A kérdező kommentje:
#3 ez szerintem nem lenne kivitelezhető, minden nap jönnek érte kb 4 kor, és a falu messze van (város távolabbik végében lakom, a távolság kb 30-40 km, a szüleim meg nem vinnének ki mert nincs rá idejük, de azért köszi :)
2017. aug. 19. 15:15
6/6 anonim válasza:
Mindeképpen személyesen kérdez meg. És saját tapasztalatból mondom hogy suli előtt csak akkor beszélj neki az érzéseidről ha már teljesen biztos vagy benne hogy érez irántad valamit. Mert ha veletlenul csak barátkozni akart akkor egy szerelembevallás után suliban azért mégiscsak kínosan érzed magad mivel lesz egy kis feszültség köztetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!