Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély hogy úgy érez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy úgy érez mint én?

Figyelt kérdés
a legjobb barátomba vagyok szerelmes, antiszoc, csendes fiú de sok lánybarátja van szinte csak lányokkal barátkozik, amióta ismerem azóta sokkal többet mesél, beszélget velem. 2 ev alatt egyszer kavart egy lánnyal aki nagyon ossze akart jonni vele de ő elutasította. félek kezdeményezni mert nem akarom elrontani a barátságunkat.
2017. aug. 13. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek alapján hogy mondjam meg, hogy van-e ra esély, hogy te is bejössz neki? Miket szokott csinálni, amiből erre is lehet következtetni?
2017. aug. 13. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok én is,bár ez nem jelenti hogy a tanácsom neki is tetszik majd. Mindenesetre én úgy gondolom hogy hozd fel a témát mikor ketten vagytok s kérdezd meg. Esetlek küldhetsz neki jeleket,de megvan rá az esély hogy félreérti. Avagy megpróbálod kiverni az ötletet a fejedből. Én az elsőt tanácsolom.
2017. aug. 13. 23:39
 3/4 A kérdező kommentje:
pár dolog van amit en jelnek veszek, de attol tartok hogy csak félreértem. van egy dalunk, megvéd a beszólnak, szar képeket csinál rólam folyton, stb..
2017. aug. 13. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát a barátok ilyenek... Ezek nem "jelek". En is megvedem a legjobb barátom, es hulyulok vele. De nem szeretem.
2017. aug. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!