Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek meg egy helyes fiút? 13/L

Figyelt kérdés

2017. aug. 10. 17:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a probléma a pokélabdával. :P
2017. aug. 11. 07:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Írj
2017. aug. 11. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
nem ertem mi a baj ha szeretne egy baratot.13 eves az mar 7.osztaly miert kene barbi babaznia??
2017. aug. 11. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:
És mivan ha az "már" hetedik osztály?? Akkor is csak egy 13 éves kislány, semmi dolga nem kéne legyen még ennyi idősen fiúkkal!! Barátkozni nyilván lehet, de ennél többet nem szabadna ennyi idős! Sokkal inkább a barátnőivel kéne foglalkozzon, együtt mozizni meg körmöt festeni stb stb, nem pasizni!
2017. aug. 11. 17:25
 15/18 anonim válasza:
59%

Én nem értem néhány ember gondolkodási módját.. A 21.században vagyunk! A gyerekek hamarabb érnek, és kedves utolsó ha 13 évesen te még Barbie babaztál akkor nagyon le vagy maradva! Nem létezik hogy 6 évesen sminkelnek a gyerekek, körmöt festenek, és igen 13 éves már barátjuk/barátnőjuk van! Miért nem lehetne szerelmes 13 évesen??? Akkor is ha ez meg nem igazi szerelem, az a lényeg hogy jól érezze magát,és most ne gyertek azzal, hogy amikor az én gyerek voltam minden más volt, mert igen lehet hogy más volt, van ami most jobb volt ami akkor volt jobb! De nem a múltban élünk hanem a jelenben! Szóval ne szóljatok már le mindenkit mert 13 évesen tetszik neki valaki! Ez teljesen normális dolog! 13/L

A kérdésekre a válasz: Ha ő is kedves veled és nem néz le allandoan, akkor próbálj vele ismerkedni ;)!

2017. aug. 12. 00:01
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
Jajj nagyon jó, hogy te ilyen bölcs vagy már 13 évesen és ennyire harcolsz az "igazadert", de szerintem ne egy kislány ossza az észt a szerelemről és járásról... Attól, hogy 21. század van még nem lesz elfogadhatóbb, mikor kislányok hiszik magukat nagy lánynak és már ennyi idősen fiuzni akarnak...! Én nem mondtam egy szóval sem, hogy Barbizni kellene ennyi idősen, hanem hogy baratnokkel kéne foglalkozni, velük filmezni, sétálgatni, fagyizni stb.. Persze jajj de jó tetszik valaki, de azzal hogy ténylegesen is bármi történjen még nyugodt szívvel lehet várni pár évet! Az a baj, hogy sok kislány azt hiszi ő milyen érett, nekik természetesen ezt is lehet...
2017. aug. 12. 00:09
 17/18 anonim válasza:
65%

1.En nem osztom az észt csak kimondom amit gondolok, ha zavar el lehet menni :)

2. Miért lenne kislány lehet hogy te egy öreg ember vagy és hozzád képest meg kislány de atlagban már tini!

3.ilyen korban az iskolákban felvilágosító órák vannak szóval ez nagy reszt nem olyan nagyon súlyos probléma! Sőt nem is probléma

4. Az óvodás gyerekek is már tudják szeretni egymást csak ők nem veszik ezt észre szóval 13 évesen természetes hogy tetszik neki valaki

5. Nem ő irányítja a szívet, ha tetszik neki valaki arról nem tehet!

6. Nekem sincs barátom és en meg nem is akarok, szóval nem kéne mindenkivel bunkoznod :) de értem nem bírod elviselni ha valakinek mas a véleménye, de csak szőlők nem ártana elfogadni mert sokszor lesz meg ilyen az eletedben

2017. aug. 12. 00:23
 18/18 anonim ***** válasza:
71%
16-os neked mi is pontosan a bajod? Barátnőkkel, filmezéssel, fagyizással pasi mellett is lehet foglalkozni.
2017. aug. 12. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!