Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, muszáj a nagy mell és a nagy fenék? 😑 17l
Figyelt kérdés
2017. aug. 10. 15:22
1/20 anonim válasza:
Nem,a belső sokkal többet számít. 18f
3/20 anonim válasza:
Nem muszáj. Sokaknak az elég ha közel 18 évesként elég intelligens vagy és érett módon kommunikálsz, például nem szúrsz be a mondatok végére hangulatjelet, mert normális ember anélkül is képes értelmezni hogy mit akarsz kifejezni. Vagy nem teszel fel eldöntendő kérdést, mert kapsz egy "igen" és egy "nem" választ, amiből semmit az ég világon nem fogsz megtudni. Erre a kérdésre ugyanis csak ez a két válasz adható.
4/20 anonim válasza:
Az se ér semmit a belső tulajdonsága 0!
6/20 A kérdező kommentje:
Jajj... ha használok hangulatjelet már éretlen és unintelligens vagyok? Á, értem.
2017. aug. 10. 15:39
7/20 anonim válasza:
Nem kell nagy de legyen formás nekem a popsi jobban sázmít mint a melle de kinek mi.
8/20 I noor Y válasza:
Gondoljj bele
Van olyan lany akinek akkora a segge h kell 2 szek
Na de gondolom a nagyot nem igy ertetted?
Vagy igen?
Nem az a lenyeg h mekkora
Legyen formás es az mar elony
10/20 anonim válasza:
Ja, azért nem árt, ha van. Neked kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!