Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? 13/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? 13/F

Figyelt kérdés

Most a nemrégiben volt egy lány akit nagyon szerettem, viszont nem jöttem be nála. Most remélhetőleg van egy másik lány akinek vaszeg bejövök, és nekem is eléggé patent.csak hát sokszor kibírhatatlanul hiányzik a lány akivel végül nem lett semmi.

Tudnátok adni javaslatokat, hogy

Hogyan és mit kéne tennem most,

Vagy hogy hogy bírnám elfelejteni az első kapcsolatot,meg hasonlókat.

Priviben is rám lehet írni nyugodtan.

Negatív, illetve rosszindulatú leveleket légyszives mellőzzük! Köszönöm ;)

Illetve ha valaki azzal jönne hogy miért vagyok tizenhárom évesen szerelmes,... Akkor... Ne jöjjön azzal.

2017. aug. 9. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
felejtsd el, erre nem tudol jobbat mondani
2017. aug. 9. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Soha ne add fel!
2017. aug. 9. 23:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké! Soha nem adom fel! De mit is felejtsek el pontosan?
2017. aug. 9. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A regi csajt felejtsed el te retartd meg azt is h barmelyiknel eselyed lesz
2017. aug. 10. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ez nem volt valami szép. Talán neked sincs minden rendben a kapcsolatoddal hogy másokra vetíted ki a keserűséged..
2017. aug. 10. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves szitkozódó!!! Ha esetleg végig olvastad volna a kérdést, most tudnád,a rosszindulatú megjegyzéseket mindenki tartsa meg magának. Ebbe te is bele tartozol.

Nem vagyok ilyen parasztokra kíváncsi. Ha meg feszkó van, akkor légyszíves ne itt a gyakori kérdéseken, 13 éves srácokon vezesd le! Köszönöm megértésed!!!

UI: Tanulj meg írni!

2017. aug. 10. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!