Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? 13/F
Most a nemrégiben volt egy lány akit nagyon szerettem, viszont nem jöttem be nála. Most remélhetőleg van egy másik lány akinek vaszeg bejövök, és nekem is eléggé patent.csak hát sokszor kibírhatatlanul hiányzik a lány akivel végül nem lett semmi.
Tudnátok adni javaslatokat, hogy
Hogyan és mit kéne tennem most,
Vagy hogy hogy bírnám elfelejteni az első kapcsolatot,meg hasonlókat.
Priviben is rám lehet írni nyugodtan.
Negatív, illetve rosszindulatú leveleket légyszives mellőzzük! Köszönöm ;)
Illetve ha valaki azzal jönne hogy miért vagyok tizenhárom évesen szerelmes,... Akkor... Ne jöjjön azzal.
Kedves szitkozódó!!! Ha esetleg végig olvastad volna a kérdést, most tudnád,a rosszindulatú megjegyzéseket mindenki tartsa meg magának. Ebbe te is bele tartozol.
Nem vagyok ilyen parasztokra kíváncsi. Ha meg feszkó van, akkor légyszíves ne itt a gyakori kérdéseken, 13 éves srácokon vezesd le! Köszönöm megértésed!!!
UI: Tanulj meg írni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!