Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki nagyon szeret harisnyát vagy cicanacit hordani, gyakran jár abban, mert úgy érzi magát nőiesnek és szexinek?

Figyelt kérdés
Régóta öltözködsz így? Volt, aki már fikázott érte? Mennyi idős vagy?

2017. aug. 9. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Cicanadrágot gyakran hordok, szerintem teljesen rendben van, sokan hordjáj. 14/L
2017. aug. 9. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha nincs nagyon feszes feneke valakinek ne hordja. Mármint úgyis lötyög ha sétálsz, amikor a tükörben állsz akkor szép, de amikor mész akkor csúnya. Néha én is hordom, de kb havonta egyszer
2017. aug. 9. 13:10
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
A szakadt harisnyát szeretem rövidnadrággal. Fiatal vagyok, szép az alakom, miért ne? De nem azért hordom, mert majd hú, de nőies leszek benne (ki van szaggatva, inkább vad, mint nőies) egyszerűen csak szeretem.
2017. aug. 9. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Mindkettőt nagyon szeretem. Tényleg nőiesnek érzem magam, hidegebb időben minden nap valamelyiket. Ilyenkor nyáron persze shortot.
2017. aug. 9. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon sok lány van leggings-ben,szerintem szeretik.A harisnyát utálják a legtöbben.
2017. aug. 10. 18:02
 6/11 anonim válasza:
95%
Én a cicanadrágot is szeretem, de a harisnyanadrág a kedvencem, imádok harisnyában lenni főleg télen, a kedvencem a vastag kötött harisnyanadrágok.
2017. aug. 23. 05:35
 7/11 krisztamnk válasza:
95%

Harisnyát hordani simán jó dolog :-) Hideg időben meg egyszerűen muszáj, akár kettőt is egymásra húzva...

harisnyanadrágra gondoltam persze.

Ha valamitől nőies egy nő az a harisnya,nem ?

...meg még egy pár dolog :-)

2017. aug. 25. 21:06
 8/11 anonim válasza:
94%
Mindkettőt szeretem:)! A cicanadrágból is meg a harisnyanadrágból is a pamut a kedvencem!
2017. aug. 26. 15:38
 9/11 anonim válasza:
96%

En szeretem:)

Az osz a kedvencem amikor mindennap lehet (nejlon) harisnyaban jarni. Van egy szinu fekete/feher es mintas is. Telen vastag pamut harisnyakat hordok inkabb (szinten feketet vagy feheret). Nem tudom miert utaljak sokan, en kicsi koromtol kezdve nagyon szerettem,nekem kenyelmes persze nadragot is hordok.

Nyaron (este foleg) combfixet hordok vagy a legujabb 'kattanasomat' a neccharisnyat rovidnadraggal/minivel (bar ezt csak neha bulikba:D)

17/l

2017. szept. 3. 09:07
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Harisnyákat szeretem, főleg ilyenkor ősszel. Nagy kedvencem nekem még a combzokni, szerintem szuper jól néz ki egy csinos szoknyával.
2017. szept. 4. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!