Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Az exemmel egész veletlen egy ivokorbe keveredtunk, de mivel elkezdtünk iszogatni lett egyből téma, mikor valakivel beszélgetett, folyton engem nézett, és mintha nekem beszélt volna, majd előttem azzal dicsekedett hány nőt fektett meg, és hogy most Alakuloba van, mikor velem beszélgetett kerdezgetett rolam és egyebek, ezt mire véljem?
2017. aug. 9. 09:57
 1/2 DollarDog ***** válasza:

Ebből az derül ki hogy az exed egy nagyzoló kis pöts!

Azt akarta mutatni hogy nélküled milyen jól megvan közbe meg valószínűleg egyedül tölti szürke hétköznapjait!

Esetleg tényleg igaza van de ez nem változtat a tényen hogy azt akarja ezzel mondani hogy nélküled sokkal jobban megvan! Még az is benne lehet a pakliban hogy felkrjon téged agyilag annyira hogy visszamenj hozzá! :/

2017. aug. 9. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak azt akarta, hogy rosszul érezd magad, esetleg, hogy féltékeny legyél. Talán valamennyire még számítasz neki, vagy számít neki a véleményed, bár szerintem több volt benne a rosszindulat.
2017. aug. 9. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!