Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy szoktatok ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy barátnőmmel ha elmegyünk valahova,akkor nem szoktunk senkit leszólítani, mert nem tudjuk, hogy mit mondjunk.

Tudom ez így furán hangzik:D

Ti le szoktatok szólítani másokat?

Ha igen,akkor mivel?

Vagy neten ismerkedtek?

Kort és nemet írjatok:)

2017. aug. 6. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy a helyzet adja.

Kor és nem.

2017. aug. 6. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:

öhm mind emberek vagyunk, szóval bármivel leszólíthatod őt, maximum vevő lesz a beszélgetésre vagy nem..

Ha kutyát sétáltat, akkor hello ez a te kutyád, nagyon aranyos, mi a neve, mennyi idős, milyen fajta, szereted őt? Tud trükköket, ezt olyan 5 percig elhúzom aztán már nagyjából oldódott kicsit a feszültség és akkor elkezdtem terelni a témát, bármire lehet terelni ezután hogyha vevő a beszélgetésre :D.. A legegyszerűbb ami eddig elég sokszor bevált a hello, ezt a cipőt hol vetted , mert nagyom klassz, vagy hogy a hajad hol vágattad és egyebek, nem az a lényeg szerintem hogy mivel szólítod le, mert ha értelmes vagy akkor nem veszi zokon ha beszélgetni akarsz vele, mert tetszel neki.. Te azt hiszem lány vagy, férfinak sose mondd egyből hogy szimpatikus vagy helyes mert elijesztheted, ez lányoknál is így van nagy mértékben szerintem, kevesebb az olyan lány , aki azt szeretné hogy egy férfi egyből úgy kezdjen nála, hogy hello xy vagyok,megláttalak most és iszonyatosan szimpatikus vagy, eljönnél velem randira hogy megismerhesselek... EZ csak néhány lánynál jön be, ha már profi vagy a lányoknál a stílusáról megtudod mondani nagy eséllyel hogy ő milyen közeledést szeretne, illetve a gesztusaiból, az állásából, járásából, nézéséből, az ember rengeteg mindent elmondd magáról úgy hogy még megse szólalt :o..

Régebben nem mertem lányokat leszólítani, de elég sokat lehet tanulni, ha az ember nap mint nap odamegy valakihez, meg az internet is tele van sok hasznos tanáccsal, pld fontos hogy egy lánynak elmondd hogy milyen okból beszélsz vele, természetesen nem úgy hogy szexi vagy k*rni akarok, hanem pld megjegyzeted hogy csinos, szép, szexi és akkor ebből az jön le neki, hogy te nem csak barátnak akarod, az ilyen jellegű bókok fontosak, fordított esetben nem tudom ..

Azt tudom ajánlani, hogy gyertek velem szemben és ha szimpatikusak vagytok majd leszólítalak én titeket :')... nem amúgy szerintem ne ti kezdeményezzetek csak ha annyira tetszik a srác, hogy olyat ritkán érzel

18F

2017. aug. 6. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

"Szia, te is ezzel a vonattal utazol?"

Komolyabban: tökmindegy, kezdj el beszélgetni bármiről. Ha nem szimpatikus, akkor befejezet ("Köszi, jó volt beszélni egyet") és ennyi. Jöhet a következő. Ha tetszik az illető, ne felejtsetek el valami elérhetőséget cserélni.

2017. aug. 6. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Neten soha nem ismerkedtem csak egyszer, de azt is megbántam.

ÉLőben ismerősi körön át a legkönnyebb ismerkedni.

2017. aug. 6. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!