Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy pasi azt mondja nem akar kapcsolatot mert az felelosseggel jarna es az neki nem menne?
9es igazad van reszben
de en mar ot tobb eve ismertem es beszeltem vele
de ezentul jobban megfogom valogatni az fix.
9-es vagyok.
Érdekes, én még soha nem akadtam össze olyan pasival, akinek csak az volt a fontos, hogy a saját igényeit kielégítse.
Azért, mert rossz emberekkel ismerkedtek és félreismeritek őket, attól még nem kell minden fiúra, férfira így tekinteni. Csupán meg kell válogatni a partnereket.
12es koszi igy mar ertem
14es tenyleg lehet rossz emberekkel ismerkedtem de ilyen nem lesz tobbet csak ez most annyira haza vagott h ugy dontottem felkoltozok budapestre
Barátnőim közül sem járt még így egyik sem sosem, mert ha észrevett valami galibát, akkor kihátrált.
Járj értelmes társaságba, barátkozz normális, felnőtt gondolkodású emberekkel és akkor veled sem fordul elő.
Ja, meg nem árt, ha a nő is éretten, felelősségteljesen gondolkozok.
hat igen
ezt elcsesztem de legkozelebb nagyon megnezem kivel keveredek ossze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!