Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg normalisnak a szamit?
A baratommal 5 napja vagyunk egyutt,2 napja elutazott ma jott haza.
Tegnap beszeltem vele telefonon es azt mondta hogy: "holnaptol en hozom a szabalyokat". Meg hogy: " innentol csak velem mehetsz barhova" meg "csak az enyem vagy" ilyeneket..5 nap utan. Nekem ez nagyon furcsa,nem akarok meg most szakitani vele de kezd megijeszteni ezekkel a dolgokkal es felek hogy rosszabb lesz.
Szerintetek csak azert csinalja mert szeret es en reagalom tul,vagy ez mar birtoklas?
Koszi a valaszokat 15/L
Szia!
Milyen hangsúllyal mondta? Azért az sem lenne mellékes. Ha szerelmesen, kicsit negédes hangon, akkor még kifejezetten aranyos is tud lenni.
Sajnos a leírásod alapján én nem erre számítok. Kifogtál egy dominátort aki talán csak szexuális tárgyként akar majd kezelni, hogy egót és önbizalmat hajtson fel kizárólag magának. Ahogy írtad, eléggé birtoklás-gyanús a történet.
Én azt javaslom, hogy vagy beszéld meg vele, hogy ő nem valamelyik szülőd, hogy megszabhatja kikkel, hova, mikor... Oké, nyilván kapcsolatban vagytok és vmilyen szinten köze van hozzá de ez beteg.. Ha ezt ő nem képes felfogni akkor nem érdemel meg. A másik sztori, hogy menekülj amíg még nem késő. 15 vagy, nem 40, rengeteg Mr. Boombastic léphet még be az életedbe!
Üdv
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!