Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem van rá, hogy találjak egy számomra szimpatikus aszexuális fiút a 16-20 éves korosztályban?

Figyelt kérdés
Főleg ebben a fiatal korosztályban szerintem csak elvétve vannak ilyen fiúk, ezért aggódom, hogy nem fogok találni senkit...

2017. aug. 2. 19:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok, csakhogy mindenkinek világos legyen. :D
2017. aug. 2. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Nyugi,egyértelmű...
2017. aug. 2. 21:30
 13/18 Firedoom ***** válasza:
Hetero srac vagyok, de anno megis kepes voltam beleszeretni egy ilyen lanyba, mikozben tisztaban voltam azzal, hogy aszexualis. Ha csak ezt az esetet vesszuk figyelembe akkor megvan az eselye, hogy part talalj magadnak. 20f
2017. aug. 2. 23:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Ez egy kicsit megnyugtatott. :)
2017. aug. 3. 06:19
 15/18 anonim ***** válasza:

A szerelem nem egzakt dolog. Nem szab neki korlátokat sem bőrszín, se szexualitás, sem egyéb nemi identitás. Ha valaki szerelmes lesz beléd, akkor úgy fog elfogadni ahogy vagy. Másrészt abban igazad van, hogy ezt a korosztályt nem feltétlen az aszexualitás jellemzi. Add önmagad, ne változz meg. Ennyi a lényeg.

15/F

2017. aug. 3. 15:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem valaki tényleg így fog el fogadni, ahogy vagyok, és nem erőltet rám semmit. :)
2017. aug. 3. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen lányt keresek, mint te vagy, kérdező. :D De én sem találok ilyent, sajnos.
2017. aug. 5. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
Nincs esély re menj el orvoshoz 21F
2017. aug. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!