Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz lenne átmenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne átmenni hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, akivel nyár eleje óta vagyunk nagyon jóban, de mindig is egy társaságban voltunk. Úgy volt, hogy csoportosan elmegyünk strandra a héten, de senkinek nem volt jó az időpont rajtunk kívül, ezért azt mondta akkor menjek át hozza medencezni. Szerintetek átmenjek hozza? Tény, hogy nagyon tetszik egy ideje, de mivel osztálytárs nem vagyok benne biztos hogy össze kellene gabalyodnunk most. Ha át megyek hozza, benne van a pakliban hogy nem próbálkozik be? A másik ami nagyon zavar, hogy oke mi tudjuk hogy barátok vagyunk, és nem történt semmi, de a többiek mit gondolnának róla. Nem szeretném hogy mindenki erről beszélne, szerintem érthető okokból.

17/L

2017. aug. 1. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne törődj mások véleményével, ha meg tetszik akkor örülj, ha bepróbálkozik. Menj át nyugodtan, jól fogod érezbi magad! 18/L
2017. aug. 1. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj másokkal és vigyél gumit.
2017. aug. 1. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne azzal foglalkozz hogy mások mit gondolnak/gondolnának. Különben is ha a többi ember is mind a barátod , nem fognak rád/rátok rosszul nézni.

Az hogy lesz-e köztetek valami az csak rajtatok múlik. Egyébként 17 évesen már lehet kezelni egy ilyen oztálytárssal-járós szituációt. Ha vagytok annyira érettek.

Egyáltalán nem gáz átmenni egy barátodhoz ,még akkor se ha tetszik. Maximum összejöttök.

2017. aug. 1. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Tényleg vigyél gumit. 17/F
2017. aug. 1. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, ne vigyél gumit. Nem az az első. Igen, fiúk, lány vagyok.
2017. aug. 1. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát látszik #5 😁😁 Gondolom 17 évesen nem kisautózni akar 😁👌 na mindegy

Ui: vigyél gumit

2017. aug. 2. 10:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Természetesen viccelek, viszont soha nem tudhatod, hogy mit akar igazából a fiú, az a jó bennünk, hogy kiszámíthatalanok vagyunk
2017. aug. 2. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sem gondoltam, hogy játszani akar, de mindennek megvan a maga ideje. Vagy ti fiúk egyből letepertek egy szűz lányt? Ami jólesne egy szűz lánynak első alkalomkor, ahhoz nem kell gumi.

L

2017. aug. 2. 11:20
 9/9 A kérdező kommentje:
És ha most nem szeretném, hogy bepróbálkozzon, akkor is nyugodtan atmehetek? Mert tényleg tetszik, de nem tudom hogyan tudnánk kezelni a helyzetet.
2017. aug. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!