Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy jó legyen?
Sziasztok.
Az én kérdésem az lenne,hogy mit tennétek az én helyzetemben? Van egy srác,akibe beleszerettem. Nem tudom,hogy ő mit gondol rólam. Hogyan tudnám esetleg megkérdezni? Az édesanyja súlyos beteg :(( és nem szeretnék a vállára adni még egy terhet. Nem biztos,hogy e mellett lenne energiája esetleg randizásra meg ilyesmikre koncentrálni. Na de ezt nem kérdezhetem meg csak úgy tőle.
Mit tennétek?
16/l
Tudom hogy ezért mindenki le fog pontozni de osztálytársal nem jó járni mert ha szakítotok akkor utána nézheted a fejét sokáig. Velem is ez történt és nem túl jó.
Na de ha még így is szeretnél vele kapcsolatot akkor szerintem ha van közös barátotok vagy olyan osztálytársatok akivel mindketten jóba vagytok akkor kérd meg hogy kérdezze meg tőle hogy bejössz-e neki és mondja el neked. Sok sikert.
Köszönöm a válaszaitokat.
Esetleg nem jó ötlet tőle megkérdezni valahogy,hogy bejövök-e neki? (Barátnőm mesélte,hogy Ő háromszor is megkérdezte tőle,hogy bejön-e nekem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!