Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátomnak nincs ideje rám?

Figyelt kérdés

Távol lakunk egymástól és csakis az interneten tartjuk a kapcsolatot. Tegnap megígérte, hogy ma este videochat-elünk. Máma meg azzal jön, hogy nem bír videochat-elni mert a barátaival megy bulizni. És nem ez az első alkalom amikor ezt csinálja. Mostanság alig beszél velem és mindíg azt mondja, hogy elfoglalt. Mit tegyek, hogy végre rájöjjön, hogy rám is kellene időt szánjon? Ő mindig csak a barátaival lóg és nem érdekli, hogy mi van velem. Persze megértem, hogy szeretne a barátaival lenni és időt szánni a hobbijára de akkor miért nevez a barátnőjének ha rám se hederít? Én is eléggé hirtelenharagú és türelmetlen vagyok...de most komolyan...az éjszaka közepén vártam a válaszára két órat.

Előre is tudom már a válaszokat "szakíts vele!". De nem akarok vele szakítani mivel régóta álmodozom egy olyan srácról mint ő. Személyisége egyszerűen elragadó csak az idővel van baj :(

A válaszokat előre is köszönöm! :)

(Tudom, hogy egy "tini hisztinek" tűnik, bocs e miatt :) )

2017. júl. 28. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig szakítanod kéne vele. Találsz majd még ilyen fiút, csak ő meg is fog becsülni. Vagy maradj egy szar kapcsolatban. Távkapcsolatban, aminek eleve nincs sok értelme. Vagy elviseled, és minden nap szenvedsz, vagy találsz jobbat. Ennyi.
2017. júl. 28. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha téged az ragad el, hogy nem szán rád időt, akkor vele maradhatsz. Amúgy a szakítás a megoldás. Milyen gyakran találkoztok?
2017. júl. 28. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szakít rád időt, de neked ő az álom srác? Hát ez elég szánalmasan és igénytelenül hangzik.
2017. júl. 30. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindig azt mondja h elfoglalt? ez bocs de úgy hangzik mintha te mindig ráérnél. Ne érj rá! Ha a jelenlegi helyzet jó neked, te leszel az örök tartalék. Tessék kicsit adni magadra, egyszerűen ne érj rá legközelebb. Biztos van mit csinálnod de ha mást nem, kreálj valami elfoglaltságot. Ha ettől lelép, akkor tényleg eddig is csak tartalék voltál (márpedig kötve hiszem hogy arról ábrándoztál hogy bárcsak tartalék lehessek egyjóképű fickónál) de én azt gondolom hogy inkább elkezd teperni ha inog a poziciója.

Mellékesen jegyzem meg h bizonyos fickók olyan gyávák hogy inkább kirugatják magukat ha találtak más szórakozást de nincs annyi gerincük hogy közöljék, erről is azt gondolom hogy aligha valami gerenctelen alakról ábrándozhattál, igaz?

2017. szept. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!