Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön egy fiún a snake bites piercing?
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 11:30
1/12 A kérdező kommentje:
Vagy inkább a shark bites piercing :D?
2017. júl. 28. 11:32
2/12 anonim válasza:
Lehet tudatlan vagyok de én azt sem tudom melyik milyen. Részemről semmilyen piercing nem jön be, és nem tetszik:)
4/12 anonim válasza:
Emberfüggő. Nem csak az, hogy bejön-e neki (egy lánynak) a rajtad lévő piercing, hanem az is, hogy hogy áll rajtad. Mert ha nincs meg hozzá a stílusod, elég komikus hatást is tud kelteni. Szóval ezek a piercingek eléggé kétélű kardok. Vagy nagyon jó, vagy nagyon rosszak. Érted.
5/12 anonim válasza:
A snake bites nagyon bejön, a shark bites kevésbé, de az sem rossz. Nagyon beindít a száj piercing! ( Persze, ha a viselője is tetszik.) De lehet csak én vagyok ilyen agyalágyult. XD
6/12 anonim válasza:
Nagyoon bejön ha egy srácnak van bármilyen piercingje :D Imádom :D ha még tetoválása is van hozzá akkor teljesen tökéletes :D *-*
7/12 anonim válasza:
Egy kis fiún mindegy, egy férfi meg nem rakat ilyen hülyeségeket magára. Nem lesz vele nagyobb.
8/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, olyan emó dolognak tűnik, azoktól meg a hideg futkos a hátamon. Bocs minden emótól, ez az igazság.
9/12 anonim válasza:
Ha olyan hozzá a stílusa,(laza, rocker, emo, goth stb) szóval nem jófiús és nem ilyen útszéli hajléktalan ruhákban jár, akkor nekem nagyon bejön a piercing a fiúkon:)
Ha még szép, egyedi tetkói vannak, viszonylag jó magassága, ápolt külseje, akkor teljesen KO vagyok.:D
Ha lenne iyen csávó a közelemben, akkor utána bomlanék:
10/12 anonim válasza:
Találtam jobbat, szóval kb ilyesmire gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!