Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak miután megcsókolt?
Figyelt kérdés
Vasárnap elméletileg meg lesz 1. Csókom és nagyon izgulok
Miután megcsókolt mit csináljak? Csak mosolyogjak? Vagy bújjak hozzá? Öleljem meg?
2017. júl. 27. 18:47
1/11 anonim válasza:
Milyen cuki már! 😍
Nem vagyok tapasztalt ebben, de én mosolyogva odabújnék hozzá. Azután elmennék vele sétálni valami nyugodt helyre. Remélem jó tippet adtam.
2/11 anonim válasza:
Ember tervez, Isten végez! Figyi, csak nyugodtan, ahogy akkor érzed, akkor, abban a pillanatban. Élvezd ki!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi mentek a kezek :)
Jöhetnek még válaszok
2017. júl. 27. 19:30
4/11 anonim válasza:
Csókolj vissza. Karold át a derekát, nyakát, öleld meg, simogasd, bújj hozzá stb......
17f
5/11 anonim válasza:
Ès honnan tudod előre h csókolozni fogsz?
6/11 anonim válasza:
Hát, ha tetszene a dolog, akkor hozzá bújnék és a fülébe súgnám: Ezt lehetne még egyszer? :DD (szerintem készségesen megtenné, ami tőle telik)
7/11 anonim válasza:
Szia! :) Hát én mindenképp rámosolyognék és utána jó szorosan átölelném! :))
8/11 anonim válasza:
Mért terveztétek meg? Amugy csak mosolyogj rá. Utána ugyis beszeltek gondolom majd.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem terveztük
2017. júl. 27. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!