Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért jönnek össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért jönnek össze valakivel ha valaki más tetszik nekik?

Figyelt kérdés

2017. júl. 24. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát sok az olyan lány akinek fontosabb dolgok is akadnak az érzéseinél ($)

Vagy szimplán csak féltékennyé akarnak valkit tenni.

Számtalan oka lehet :(

2017. júl. 24. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azokat el kell felejteni. Aki szeret lesz@r más pasikat
2017. júl. 24. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy most itt a tetszik mit takar. Mert azért ha van egy olyan pasi aki tetszik külsőre mert igazán jól néz ki és huha aztán beszélek vele és idővel megismerem a személyiségét ami nem igazán jön be nekem, akkor biztos nem jövök ossze vele.

És van olyan hogy valaki nem igazán tetszik aztán megismerem és megszeretem amiből bármi lehet...szerintem ez már egy mélyebb dolog, mint a tetszik-nem tetszik valaki teória

2017. júl. 24. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ők nem tetszenek azoknak a pasiknak, akik alapból bejönnek nekik. De nem akarnak örökre egyedül maradni, szóval megpróbálják más pasikkal is, és még jól is elsülhet a dolog (ismerek ilyen szituációt!).
2017. júl. 25. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért mert tudja, hogy a kiszemeltnél nem lesz esélye. Több okból, például ha párja van. És lehet, hogy ez van aki szerint nem helyes, de másképp hogyan lehetne elfelejteni?
2017. júl. 25. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!