Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12-13-14 évesek nem lehetnek szerelmesek/lehetnek. Vélemyényetek/állás pontotok?
Szerintem igenis egy ilyen korú tini lehet szerelmes.
Utálom az olyan véleményeket hogy egy ilyen korú tini(mondjuk azt hogy 13éves)nem lehet szerelmes! Erről az jut eszembe hogy a 13 éveseknek nem lehetnek komoly érzéseik,nem lehetnek szerelmesek mert annyi idősek amenyi mintha az korhoz lenne kötve és a 13 éveseknek nincs öntudata. Biztos hogy ha ilyet mondanak egy tininek az nagy kárt okozhat az önbizalmában,szellemileg is.
Mi a véleményetek/állás pontotok?
#10: így van, szerintem akkor tiszta még igazán a szerelem, mert nem a farkad irányít, hanem a szíved. És bármi, amit teszel, csak azért van, hogy a másik örüljön.
Aki azt mondja, hogy egy 12-13 éves csak szexelni akar, azért érdeklődik a másik nem iránt... hát elég sekélyes érzelemvilágú ember lehet. Vagy én vagyok ilyen elcseszett. 35/F
Attól, hogy fiatalabb, nem jelent semmit.
Nekem a legőszintébb érzelmeim abban a korban voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!