Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nincs rám semmilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nincs rám semmilyen hatással, ha elképzelem, hogy mit csinálunk azzal aki tetszik, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Régen nagyon tetszett, ha elképzeltem, hogy átölel, rám mászik, vagy ilyesmi :D de ma már ez nem hat meg és ( szinte ) semmilyen hatással nincsenek rám ezek a dolgok. Mitől van ez és jelent valamit?

2017. júl. 24. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne, mert nekem is ez volt.

Csak a fiú elment most egy elég hosszú időre, és eleinte míg nem volt így éreztem. Most már semmilyen hatást nem kelt bennem.

2017. júl. 24. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg múlik el az érzés mindkettőtökben
2017. júl. 24. 19:41
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha már általánosságban nincs rám hatással és bárkit is képzelek el nem hat meg? :'D
2017. júl. 24. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Talán mert már ki tapasztaltad jó párszor, és ezek már nem izgalmasak. Keress magadnak egy olyan elfoglaltságot ami izgalmas. Nem hinném azt, hogy párkapcsolatban kéne keresned ezeket. Kitartást és sok síkert.

19/L

2017. júl. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!