Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt fiu meg akar csokolni. Segitseg?
Figyelt kérdés
Kavarok egy fiuval, eddig egyszer talalkoztunk de nagyon egy hullamhosszon vagyunk. Elhivott bulizni ahol nagyon celozgatott hogy meg fog csokolni. En meg sosem csokoloztam de o mar igen es felek hogy elrontom vagy hogy nem fog sikerulni. 15/l2017. júl. 22. 04:31
1/3 anonim válasza:
Figyelj mióta kavartok?az hogy lehet a barátod ha még nem nagyon ismeritek egymást. Én acsak helyedbe vigyáznék hogy mit akar a srác. Ha nagyon rádmozdul de hogy mint egy ragasztó és neked ez nem tenne jót akkor páros lábbal rúgd ki . Biztosan akarod ezt? És még fejlődésbe vagy kedvesem. Nem lenne célszerű. onnan tudom ezeket a lányos dolgokat és gondokat hogy mivel én lány tesókkal élek ez mindent megmagyaráz. Szóval ne menj még bele. Túl fiatal vagy még. Ne rontsd el magad ezzel kérlek. Én 18 vagyok voltak barátnőim de sose volt engedtem még semmit nekik. Mert hadd élvezzem az életet. Higgyj nekem kérlek
2/3 October15 válasza:
Mi lenne ha egy találka után nem smárolnál emberekkel? Mármint akár az is lehetne, hogy nem leszel ribizli. Persze nem kötelező csak gondoltam szólok, hogy akár normális ember is lehetsz.. :D Bár az olyan 1990... éljen a modernitás.
Egyébként, hogy "szándékozol" elrontani egy csókot? Mármint rosszul csókolni ha nagyon próbálkozol akkor lehet de elrontani azt úgy mégis, hogy?
Teljesen fölöslegesen görcsölsz rá a semmire.
25F
3/3 anonim válasza:
Én is 15 vagyok, 3 fiuval smároltam eddig, viszont ha ez a fiu igazán szeret tanitani fog. Nekem az elso ketto nem csinalt semmit csak a szamba maszott, nrm is volt jo. De a harmadik (19éves) látszik, hogy komolyabban gondolja a dolgot, mivel elkezdett tanitgatni. Tehát ha bír, o is tanitani fog. Irhatsz ha szeretnel elmagyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!