Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha 15 évesen emlékeim szerint csak egyszer öleltem meg fiút?
Az unokatesómat a ballagásomon, de ő se viszonozta, csak állt, mint egy szobor, és meredt szemmel nézett maga elé.
Rajta kívűl még fényképezésnél váll átkarolása volt, de ez nem ölelés, 4.-ben ,,pasim" karolt át, de azt meg én nem viszonoztam, rajta kívül még öcsém karolt derékba, vállba, de ilyen igazi, rendes ölelés, ami kölcsönös volt, az fiúval/férfival(apával, nagyapával se)volt.
Köszi a választ!
Igazából azért aggódom, mert amikor legutóbb ölelést kezdeményeztem (kb 1 hónapja) az illető elég flegmán és ridegen fogadta és ez eléggé rosszul esett, hiszen a volt legjobb barátnőmről van szó.
Én is csak egyszer öleltem meg apukámat.(amikor kicsi voltam biztos többször is vol,csak arra nem emlékszem.
13/L
Nem gáz.az a gáz ami nekem van hogy 20 évesen még soha nem öleltek meg de soha de még a közelembe se akar jönni senki :(
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!