Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezek alapján mint gondoltok rólam?
Figyelt kérdés
Tudom tudom sok ilyen kérdés van Bocsi.külsö:143cm 34kg kék szem néha zöldes barna hosszú haj általába alak hoz simuló ruhát hordok belső:nagyon makacs ha akkar valamit eléri nem szeret vásárolni mivel olyan a mérete hogy ritka hogy egy ruha jó rá rossz nyelvtanból de matekból nagyon jó és angolból kicsit pesszimista de ragaszkodó imád sütni de enni is nagyon szeretek úszni és jégkorcsolyázni is ha rossz napom van (család miatt)visszahúzódó nagyon szégyenlős és mindig kimondja hogy mit gondol és animét néz pl. Tokyo ghoult
Ha van kérdés nyugodtan fel lehet tenni. :P
2017. júl. 19. 22:19
11/26 anonim 

válasza:

Látszik, hogy a nyelvtan nem erősséged.
12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó mondj újat :P Egyébként még várom a válaszokat
2017. júl. 20. 00:00
13/26 anonim válasza:
Nekem színpatikusnak tűnsz én is animés vagyok és még az lenne a kérdésem hogy ezt a méret dolgot?13f
16/26 anonim 

válasza:

Hát nem tudom hogy a többiek hogy vannak vele, de nekem nem nagyon jön be a zöldes barna hosszú haj. És hogy érted azt hogy néha szeretsz korcsolyázni? nyáron igen de télen nem? vagy ezt hogy?
17/26 A kérdező kommentje:
Persze azt is értem miért?;P
2017. júl. 20. 06:53
18/26 A kérdező kommentje:
Fére érted utolsó zöldes a szemem nem a hajam és mindig szeretek jégkorcsolyázni
2017. júl. 20. 06:56
19/26 anonim válasza:
Én addig jutottam, hogy néha zöldes barna a hajad, itt elvesztettél...
20/26 A kérdező kommentje:
Utolsó Bocsi :D egy fő tulajdonságom kihagytam nagyon szeretek xboxozni gépezni telefonozni (pl.cracdown,gta5,saints row,mobile legends)
2017. júl. 20. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!