Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudott, vagy nem? :D
Sziasztok!ezt a kérdést màr rég meg szerettem volna kérdezni.
Volt barátommal történt az első csókom.egyépként a fiúnak csak fellángolás volt irántam szvl elég rövid kapcsolat volt. Azt mondta a masik volt barátnőjének akivel azóta már összejött és szakított, hogy én szarúl csokolok és hogy én megharaptam a száját, közbe épp,hogy. Harapot meg.. Elég gyerekes.. Mindent úgy csináltam ahogy olvasgattam😀.. Viszont nagyon izgultam. De most én nem tudom eldönteno ,hogy direkt csinálta vagy nem..a pali amúgy is ilyen néha megbizhatatlan.. Meg cigány de ez nem zavart.
Itt van egy olyan "magyar", aki vetekszik a "cigányokkal"
Magyarország minden téren jobban teljesít!!! Ilyen fiataljaink vannak!
Jézus gyere és mentsd meg a néped... :D
Hat hogy nektek mi a velemenyetek errol?
En meg nem tudom eldonteni ,higy ezt direkt csinalta vagy nem?.
Nekem csak annyi hogy nem értem a szituációt. :D
Honnan veszed, hogy azt mondta, szarul csókolsz? Mondta a csaj? Lehet csak féltékeny. A pali mondta? Lehet neki meg csak nagy a pofája. Az is lehet, hogy tényleg szarul csókolsz, ne foglalkozz vele, majd belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!