Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti belevágnátok ebbe? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belevágnátok ebbe? Van esély? Lent

Figyelt kérdés

Megismertem egy 18 éves Miskolci lányt. Miskolcon születtem, ott nőttem fel, oda köt minden.

3 éve viszont munka okokból Szombathelyre költöztem a családommal, 1 éve meg Budapesten tanulok egyetemen.

Másfél hónapja ismerjük egymást 1x találkoztunk, de egymásba szerettünk. Mindketten komolyan gondoljuk, nem csak ilyen nyári kaland.

Belevágjunk így, hogy amikor tudok, elutazom hozzá Miskolcra, és ő is felutazik hozzám az albérletbe, esetleg le hozzánk Szombathelyre?

Nagyon szeretem ezt a lányt.

Legalább 1 próbát megérne?

20F 18L

2017. júl. 18. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mindenféleképpen megpróbálnám. :)
2017. júl. 18. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Megéri megpróbálni, de mindenképp ismerd meg a lány szüleit és velük is tisztázzátok mert bár a lány 18 éves azért ebből lehet gond. Sok sikert:)
2017. júl. 18. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!