Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez tényleg ennyire nagy baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez tényleg ennyire nagy baj?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az az átlagos barbie-cicababa lány, aki odavan az unikornisokért meg a lányos idézetekért. Sőt...

Feketében járok, metált hallgatok, fiúkkal lógok stbstb. Kb mint egy fiú, gondolom el tudjátok képzelni.

Külsőleg azért látszik rajtam, hogy csaj vagyok.

És a lényeg. Egy srác (vagy kettő...) elutasított azzal az indokkal, hogy ő lányt szeretne barátnőnek, nem egy embert a kettő között.

Tényleg ennyire gáz lennék? (Na nem mintha azért kérdezném, mert meg akarok változni. Sose tudnék lányos lenni)

2017. júl. 17. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezek szerint neki ennyire nagy baj. Másnak meg lehet, hogy nem baj. Nem mindenki egyforma.
2017. júl. 17. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
majd találsz egy olyan "fiút" aki szintén félúton van a kettő között. XDDDDDD
2017. júl. 17. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Így nézel ki tuti :$

[link]

2017. júl. 17. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Az a gyerek lesz neked vanló :D

2017. júl. 17. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs baj. De azt ne gondold, hogy orokke ilyen leszel! Egy kis reszed, majd ha felnottebb leszel akkor ugyis valtozni fog. Tapasztalatbol mondom. Alltalaban azok, akik zeneszek, vagy muveszek, jobban eltudjak fogadni, azt, hogy te ilyen vagy. Idovel majd rajossz, nem csak ebbol all az elet. De az szep dolog, hogy nem vagy tizenketto egy tucat!
2017. júl. 17. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha úgy nézel ki mint, mint amit a harmadik küldött, akkor ne hallgass rájuk, nagyon jó nő vagy :DDD
2017. júl. 17. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok:D, az se igaz hogy mindenki változik, én 4 évesen a TANKCSApDA együttesnek tudtam csak a nevét, meg azt nyomattuk :3, akkor is már koponyás oldallánc, csak kevés fekete ruha, szó szerint, nekem tökmindegy mi volt csak kényelmes leygen :'D, most meg csoda ha nem fekete, hanem egy szürke póló van rajtam :'D
2017. júl. 17. 19:23
 8/10 anonim ***** válasza:
kb az esetemet irtad körbe
2017. júl. 17. 21:07
 9/10 InstagramGirl válasza:
46%
szerintem velük van a baj, ha nem fogadnak el. én is kpopot hallgatok. ha van kedved, gyere el a mondoconra, ott tuti több a jó arc ;)
2017. júl. 18. 09:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Semmi baj ezzel, én is imádom a metált, a sötétebb cuccokat, és a párom pont ezt szereti bennem.

Hogy elmehetünk bárhová, nem fogok rinyálni a körmöm meg a sminkem miatt, nem kirakatbaba vagyok, hanem fiatal nő, akit a barátai is elfogadnak, mert nem hisztizek és bemegyek velük a legnagyobb pocsolyába is, mert buli.

2017. júl. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!