Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nyaraláson ismerkedtem meg, nagyon jófej, és messengeren azt írja nekem, hogy minden ismerősének van barátja, csak neki nincs, és ezen kiakadt. Szerintetek ez jelent valamit, hogy alig ismerjük egymást és ezt így elmeséli nekem?2017. júl. 15. 17:14
1/2 anonim válasza:
Hát biztosan bízik benned ha ezt elmondta. Hogy tetszel-e neki azt sajnos ennyiből nemtudom ahhoz több jel kéne. Ha neked is tetszik akkor kedveskedj, bókolj neki és ha viszont szimpatizál akkor lehet a dologból valami.
2/2 anonim válasza:
Hát biztos megbízik benned,de ne siess ennyire előre,ez még nem azt jelenti hogy szeret téged :) ó,te is írjál neki vissza,ismerkedjetek :).És aztán jöhet majd a Romantika :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!