Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet megfogni egy fiut?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet megfogni egy fiut?

Figyelt kérdés

mik azok a dolgok amik nagyon tetszenek egy fiunak egy lanyon/lanyban?

valahogy megszeretnem mutatni hogy kulonleges vagyok,akit nem tud elfelejteni hogy mindenkiben engem keressen...hogy ne csak egy atlagos lany legyek

2017. júl. 13. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

minden pasinál más...

mindenkinek más a stilusa :D

van aki el se tudja képzelni hogy egy emo vagy egy durvább rocker csajjal össze jöjjön

én meg azt nem hogy ne olyannal legyek együtt

kinek mi jön be

2017. júl. 13. 02:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld lasszóval. :D
2017. júl. 13. 04:44
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Nekem az lenne, ha eljárnál velem inni vagy lőni, illetve nagyon odaadó lennél az ágyban.

Ez mindenkinél más.

2017. júl. 13. 07:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos hogy legyen kedves, törődjön velem, legyen stílusa és legyen hűséges, lehessen vele elbeszélgetni, vállaljon fel, szeressen. Lehetőleg szeresse a focit, lehetőleg ne rocker legyen.
2017. júl. 13. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Kézzel fogd meg😄
2017. júl. 13. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
3as vagyok, nem értem minek lettem lepontozva.
2017. júl. 13. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Hah :D miért akarsz különleges lenni a fiúkért? miért nem tudod önmagadat adni? persze kell a változás ez így van.. de ezekszerint te nagyon fel akarod kelteni a fiú figyelmét... fiatal vagy még ahhoz hogy megértsd hogy milyen egy igazi nő.. önmagát adja és beveti a Saját nőies "képességeit".. minden nő tudja hogy kell elcsábítani egy férfit.. és nem kér tanácsokat..
2017. júl. 13. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!