Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fiút szerezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék fiút szerezni?

Figyelt kérdés

Szóval..a helyzet az, hogy nem tudom hogy tudnék új embereket megismerni..most az hogy az úton mész és meglátsz valakit, attól még nem lesz ebből semmi xd

A kedves, szívből szerető aranyos srácok már majdnem mind foglaltak. Van akinek tetszem de az nekem nem jön be mert pl nem vagyunk egy hullámhosszon vagy teljesen különbözünk..nem találok egy normális srácot. Tudom hogy még elérne de na..ötletetek hogy hogyan lehetne normális korombeli srácot találni?

14/l

2017. júl. 12. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bárhogy lehet,írsz valakinek üzenetet itt,megismermered,kitudja véletlen egy városba laktok és puff,vagy felmész Anotalkra,ezek a legegyszerűbbek,keresgélni kell,nem fognak olyan könnyen jönni :D

16/F

2017. júl. 12. 20:12
 2/11 A kérdező kommentje:

Anotalkos módszer nem jött be..:/ próbáltam de sajnos nem volt jó.

Köszi a választ.

2017. júl. 12. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Tinder? Középsuliban biztos akad majd
2017. júl. 12. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha tetszik egy srác beszélj vele :) Vagy ha nyuszi vagy akkor facen is ismerkedhetsz,vagy itt,csak vigyázz a pedofilokkal :) ha gondolod írhatsz nekem is :) 17/f
2017. júl. 12. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:
az Anotalkot senkinek sem ajánlom tele van bunkóval, volt hogy egyedül éreztem magam és felmentem oda hátha felvidulok, de csak megbántottak ott úgy hogy este sírva aludtam el, szóval SENKI NE HASZNÁLJA!!!!!!!!!! ott majdnem mindenki kamuzik és csak kihasználni akar
2017. júl. 12. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
én is a Tindert ajánlanám egy-két haveromnak bejött
2017. júl. 12. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
Most rádírnék de nemrég foglaltak le..... :(
2017. júl. 12. 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:

A Tinder szex-pajti kereső, ha valami egy éjszakásat keresnél, bár nem hiszem hogy 14 évesen azt akarnál (bár kitudja).

De figyelj, tegyél fel egy burkolt társkereső kérdést gyakorin, hátha rád írnak húszan. Ja kész.

Akkor esetleg még járj el barátokkal mindenfelé, majd megismered valakinek a valakijét.

Vagy esetleg írj rám. Vagy ne, tudja fene.

15/f

ui: lehet nyers voltam

2017. júl. 12. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Hány privátot kaptál már? :"DDD
2017. júl. 12. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Hú ez már hány századik ilyen kérdés amit olvasok két év alatt... Nem is hiszem el, hogyan lehetnek egyáltalán barátnő nélküli férfiak 18 fölött :D. Komolyra véve a szót, én mindig iskolaidőben szoktam kapcsolatok után eredni, a korod alapján Te most mész a középsuliba, ott meg főleg lehet értelmes cicafiukat találni :D

De ha nem találsz, ne aggódj sok egyedüli lélek van még, biztosan kifogsz valakit ;)

Egyébként meg 14 évesen minek aggódni, az én osztályomban(24 fiú-2 lány) 2 fiúnak van "párkapcsolata"... Én nem vagyok közte, tehát nyugodtan írhatsz, ha már mindenki kínálja magát, akkor ne én legyek a kivétel :D

15/F

2017. júl. 12. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!