Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vonzódik hozzám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!A kérdésem adott, itt a történetem hozzá:

15 éves srác vagyok, nem volt még komolyabb kapcsolatom.Tegnap volt egy buli, és találkoztam egy lánnyal, kicsit molett, de bejön nekem.Nekem az utolsó busszal el kellett jönnöm, őt kocsival vitték.Bulin sokat beszéltünk, megismertük egymást, és elbúcsúzáskor megcsókoltam, de leblokkolt, nem tudott semmit se csinálni, elkaptam a számat, megkérdeztem hogy minden oké-e, aztán mondta hogy igen, aztán elköszöntem.Este még ráírtam messengeren, és bocsánatot kértem tőle.Megkérdezte hogy ezt komolyan gondoltam-e, én mondtam igen, aztán beszéltünk kicsit, és megkérdezte hogy bejön-e nekem.Mondtam hogy igen, aztán megkérdeztem hogy nincs-e kedve majd eljönni velem valahova(van kedve).Viszont nem tudom bejövök e neki.Illetve ha nem szeretnék vele semmi komolyat mégse akkor hogy utasítsam vissza úgy, hogy ne bántsam meg, mert van még egy lány aki tetszik, jobban ismerem, és valahogy hozzá jobban vonzódok.

2017. júl. 9. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos bejössz neki, ha igent mondott a meghívásodra. Egyelőre nem kell előreszaladni az elköteleződésben, csak ismerkedjetek meg, találkozzatok, aztán majd kialakul mit is akartok egymástól.
2017. júl. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!