Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért lájkolgatnak, be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért lájkolgatnak, be mást?

Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 00:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha van baratnojuk
2017. júl. 7. 00:33
 2/11 anonim válasza:
89%

Mert hűséget fogadtak nem vakságot. :)

Egy lájk nem lánykérés nyugi.

2017. júl. 7. 00:39
 3/11 anonim válasza:
18%
Csak jelzés arra, hogy őt is megdugná, az ilyenek mindenkit megdugnának...de a lányok között is vannak bőven hűtlenek..
2017. júl. 7. 00:46
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Mert feltétlen meg akarják bszni.

Amúgy ez miért szex kategória? Fb-on szexel a mai fiatalság?

2017. júl. 7. 01:15
 5/11 anonim válasza:
7%
hat,mert nem boldogok az aktualis parjuk mellett teljesen,es mindig keresik a jobbnal jobb lehetosegeket.... ez ilyen
2017. júl. 7. 01:24
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Tehát ha valaki belájkol valakit [bárkit] az már megcsalás? Tehát ha a Mari nénit a szomszédból belájkolja, holott a néni úgy néz ki a frissen festett padlizsán színű hajával mint egy olajos varjú, de nem akarja megbántani, és lájkolja Mari néni képét az megcsalás? Vagy gyerekkori barát? Unokatestvér? Hisztis kolleganő? Vagy csak szimplán tetszik neki valami a képen? Most komolyan... téged dug, nem Pamela Andersont, ha esetleg pl.: őt belájkolja. Nem?
2017. júl. 7. 01:30
 7/11 anonim válasza:
37%

Mert még gyerekek és nem tisztelik a párjukat. Nyilván nem vakságot fogadtak, de miért kell külön lájkolni is? Miért nem elég csak megnézni? Ez kb ugyanaz, mintha az utcán sétálna a srác a barátnőjével, meglátna egy jó csajt és mondaná, hogy "hú, de megdugnám". Kicsit sem lenne tiszteletlenség, igaz?

Nekem egyik barátom sem lájkolgatott más csajokat, mert engem tiszteltek és szerettek. Nemis tolerálnám. Ellenben tudok ilyen pasikról és mind egybites, aki szanaszét csalja is a barátnőjét.

2017. júl. 7. 05:19
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Én most lájkoltam egy kutyás videót, akkor én állatkínzó vagyok?
2017. júl. 7. 06:27
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
Tedd át a tini kategóriába, kösz!
2017. júl. 7. 07:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az egyik előttem szólóval.Meglehet nézni,de minek likeolni? Ha testvére,unokatestvére,rokona,vagy közeli ismerőse,azt még megértem.De pusztán csak azért,mert jó csaj és ha nem lenne barátnője,egyből rányomulna?Minek?
2017. júl. 7. 08:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!