Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezek után írnátok neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezek után írnátok neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2x találkoztam egy közös ismerősünk révén,utána facen tartottuk a kapcsolatot.

Olyan 2-3 hét beszélgetés után elmondtam neki h bejön nekem,ő csak annyit írt h ebből a dologbol nem lehet semmi,mert ő nemsoká elköltözik meg h a netes dolgok nem fedik a valóságot.Ezek után olyan 10 napig nem beszéltünk.

Utána egy képet küldtem neki és oda írtam h nem neki akartam,igen tudom szánalmas dolog mindegy.

Erre ő rámírt és megint elkezdtünk beszélgetni.

Utána minden szép volt,jó volt,olyan 10-15 napig.

Egyszer sokáig nem válaszolt és írtam neki h biztos h elaludt.

Erre ő,idézem:"

Nem aludtam be csak a barátnőmet zavarja hogyha mindig írok valakinek"

És ezután egyikünk sem írt.

És ezt a barátnős dolgot nem értem,mert még a beszélgetés elején mondta h nincs barátnője.

Az utolsó üzenetváltásunk óta 8 nap telt el.

Nektek mi erről a véleményetek?

Írnátok neki?

2017. júl. 5. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem írnék neki. Bennem van az a makacsság hogyha nekem nem írnak nem keresnek akkor én sem. Persze van amikor én irok de az ugy van hogy akkor a másik fél is szokott rendszeresen keresni nem csak én.

Hagyjad a srácot, ez kemény lesz de szerintem nem akar semmit tőled:/

2017. júl. 5. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű, hogy a barátnős szöveggel le akart koptatni. Hagyd az egészet a francba és keress olyat, akit érdekelsz.
2017. júl. 5. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Mi a tanulság: Ne nyomulj lány létedre, mert ritka gáz.
2017. júl. 5. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem egy fiúnál is ugyanolyan gáz :D
2017. júl. 5. 23:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha 8 napig bírtam,tovább is fogom🙂

2017. júl. 6. 13:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nemsokára névnapja lesz arra gondoltam h felköszöntöm,vagy még ezt sem kéne?
2017. júl. 7. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kéne semmit!

Minek? Ha van barátnője,felesleges,ha csak hazudta hogy van,akkor le akar rázni. Ergo nem akar se beszélni veled,se felköszönttetni magát,se véletlen képeket tőled.

2017. júl. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!