Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék egy barátnőt....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék egy barátnőt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Tavaly nyáron volt egy kapcsolatom de azóta szakított velem a lány. És most hogy itt van a nyár már nagyon szeretnék egy barátnőt aki szívből szeret, törődik velem stb.

2017. júl. 4. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

És akivel viszont törődsz, ez lemaradt:)

Amugy ismerkedj, a lényeg hogy akár neten akár személyesen de óvatosan.

L

2017. júl. 4. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Halihó!

Merre laksz? :)

2017. júl. 4. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Bács kiskun megye :D
2017. júl. 4. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Még fiatal vagy, ne aggódj :)

Én maholnap 16 leszek, és nem volt még barátom, de ugy vagyok vele, majd jön, amikor nem is számítok rá.

2017. júl. 4. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Én pedig barátot szeretnék... 😀 15/L
2017. júl. 4. 22:04
 6/9 Stark2000 ***** válasza:
61%
Nem maradsz le semmiről, azt garantálom. Nekem volt 15 évesen barátnőm egészen 1 évig (majdnem). 1 éve nincs barátnőm, hiányzik a szeretet és az, hogy valakivel együtt töltsek egy kis időt úgy, hogy mélyebb, komolyabb témákról beszélgetünk. Arról már lemondtam, hogy csajmágnes leszek. Az egyedüllét sem olyan rossz, ha feltalálja magát az ember. Mondjuk amit mai napig nem tudok megszokni az az, hogy nem tudom kivel megbeszélni a problémáimat és, hogy szinte senki nem érdeklődik irántam. Én jelenleg munkával kötöm le magamat és haverokkal. Lenne kivel ismerkedni, de sajnos félek a csalódástól, még ha butaság is..
2017. júl. 5. 00:03
 7/9 anonim ***** válasza:

"Ha valamire az ember nagyon vágyódik, rendszerint nem kapja meg. Csak amikor már elengedi a vágyódást - akkor jön a beteljesedés." (Müller Péter)

Na most ebben van valami. Ha nagyon ezen pattogsz, és már a sarki zöldségesben is a potenciális partnert látod, akkor nem fog összejönni. Kétségbeesett, "pitiző" srácokkal nem igazán szeret az ember összejönni. Nyugi, ez tényleg olyan dolog, hogy el kell engedned. 15 éves vagy, később egy egész életet fogsz eltölteni valaki mellett, most van lehetőséged önálló útkeresésre, és hidd el, hogy valaki más útkeresővel egyszer össze fogsz futni egy kereszteződésben. ;)

2017. júl. 5. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Hintsd meg sóval az ánuszod, szórj rá tequilát, aztán dörzsöld jól be..utána ugorj hármat és üvöltsd hangosan "barátnőt akarok de most". Vigyázz, ne lássa/hallja senki se, kietlen helyen csináld meg. Amikor végeztél menj haza és várd a varázslat beteljesülését.
2017. júl. 5. 16:29
 9/9 Csengi_b válasza:
az a baj hogy elég sok az kor különbség és a távolság is
2017. júl. 10. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!