Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek inkább a csendes fiúk jönnek be?
Van.
Az a,fajta: cukinak mondja magát, könnyen kapható és szinte mindegy neki csak kapjon végre f**t, neki ne dőlj be...
b, fajta: szinte idegesitően nagyszájú, és érdekesnek talál mert kihívás vagy neki, megakar változtatni vagy ismerni, hiszi hogy az ellentétek vonzzák egymást, szerintem egy ilyet érdemes megpróbálni, énis megpróbálnám de ez már régi ügy, esélyem sincs.
Remélem van c, lehetőség is.
Igen ,én most (több mint fél éve) egy ilyen srácért vagyok oda:).
Sőt csendes a szó szoros értelmében is ,mert számtalanszor elmentem mellette közel de még igazán így sose hallottam a hangjat. Marmint hallottam beszélni , de nem tudom a hangját felidézni ,annyira csendes:)
Ha maga az egész személyisége megfog, akkor nincs kizárva. Csak ne legyen köztünk némaság.
Volt szerencsém önbizalom hiányos fiúhoz, szerencsére csak barátság szinten, mert tényleg nagyon félénk volt és kb egy üdítőt nem mert kérni a boltban... ez mondjuk kevésbé vonzó szerintem. Általában őket megtalálják az elég erős személyiségű lányok akik rájuk telepszenek és kedvük szerint gyakorolnak hatalmat rájuk, kihasználják őket.
És sajnos vagy annyira nem is, hisz tapasztalatnak jó volt, de voltam olyan randin ahol hamar elfogyott a közös téma. Aki volt ilyen helyzetben tudja milyen az amikor próbálsz beszélgetni (menteni a helyzetet) a másik meg csak mosolyog de egy szónál nem ad hosszabb választ. Ez kellemetlenül ér mindkettőtöket.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!