Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny, vagy haragszik ezért a tesóm? 15/l
Nos, a lényeg, megpróbálok rövid lenni, egy pár lánnyal hétvégére lementünk egy nyaralóba, kicsit nyaralni meg pihenni. Osztálytársak, évfolyamtársak, a nővérem is meg neki pár barátnője. Tegnap este üvegezés volt a program, őszinteség-bátorság, közben iszogatás, aztán eléggé eldurvultak a feladatok, de igazából mindenki jól érezte magát. 3 óra felé mentünk vissza a szobába aludni, a nővérem, az ő barátnője és én aludtunk egy ágyban, aztán az üvegezés miatt is, lehet amúgy is nemtudom, de eléggé be voltunk indulva. A nővérem kicsit többet ivott, el is aludt egyből legalább is én úgy gondoltam, az ő egyik legjobb barinője aki velünk aludt, viszont odabújt mellém és kezdeményezett, na szóval nem részletezném de smároltunk is és kielégített közben, aztán én is őt. na most mi erről nem is beszéltünk azóta, én nem nagyon merném szóbahozni, Anita meg úgy tesz mintha mi se történt volna, viszont ami a gond hogy a nővérem nagyon távolságtartó, flegma és bunkó velem és nem tudom, hogy miért. elvileg aludnia kellett, de így már lehet mégsem, értitek, de akkor én most megbántottam ezzel ,vagy mit csináljak? ezt szóba hozni nem szeretném, lehet nem is tud róla, de akkor is valami nem oké . köszönöm előre is a normális válaszokat
15/l
Ne csak így kérdezd meg hogy "van e valami baj" mert erre midnenkia zt mondja nem :D
Szívd fel magad álj oda és mond meg neki hogy valami baj van mert tudom hogy igen látszik és már engem is zavar. kicist erőltesd rá magad és valószínüleg választ kapsz én legalábbis így szoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!