Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez gaz? Vagy en nemtom ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gaz? Vagy en nemtom ezt hogy nezik a barataimxd

Figyelt kérdés
Nah azvan hogy ha instara vagy fbra teszek ki kepet akkor ott altalaba le van engedve a hajam de nyilvaos helyre pl utca, suli soha nem horom leengedve a hajam. Es ez szerintetek baj vagy ez mondjuk netes ismerkedesnel hatrany vagy ertitek? xd valaki mas meg igx?
2017. jún. 29. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj: te magyar vagy? Alig lehet érteni, amit írsz.

Amúgy igyekezz olyan profilképet kitenni, ami hasonlít is rád.

2017. jún. 29. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
okcsá xdd
2017. jún. 29. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Az a gáz, hogy nem tudod érthetően, kulturált emberi módon megfogalmazni azt, ami a fejedben van. Ahogy látom, elég nagy zűr vagy éppenséggel nagy üresség lehet ott, mert helyesen sem tudsz írni, ráadásul nincs semmi értelme annak, amiről beszélsz.

Milyen könnyű lehet valakinek, ha csak az a problémája, hogy hogyan nézzen ki egy képen.

És nem tud érdekelni, hogy milyen menő az insta vagy a fb és az efféle közösségi oldalak. A legtöbben ott élnek, ahelyett, hogy észrevennék, elmegy mellettük az élet és ráérnek ilyen marhaságokat írogatni, úgy, hogy nem is értem a felét. És szerintem nem velem van a baj.

2017. jún. 29. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, max furcsa. Képen miért van leengedve a hajad ha amúgy sose hordod úgy?
2017. jún. 29. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:

4es: azert nemszeretem iskolaba is ugy hordani mert eleg suru hajam van es hosszutavon zavar

Tobbieknek meg nemertem hogy attol mert a "vagy"-ot leroviditem "v"-re , vagy a "hogy"-ot "h"-ra , nem ertwm hofy miert nem ertheto. Es igen van helyesirasi hibam, veletlenul neha "e" helyett "w" sikerul, de ettol meg ertheto.

2017. jún. 29. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Ha jól számolom, 17 hibád volt a kérdésben, az ékezeteken kívül.

Nem, nem érthető. Hosszas küzdelemmel lehet csak megfejteni, hogy mit akartál írni.

Az életben nagyon kevés ember fogja megtenni neked ezt a szívességet.

2017. jún. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!