Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
En is az vagyok :)
Habar nem lehet megmondani rolam,mert nem teljesen vagyok az,de a parom igy is szeret es elfogad.
Neki kifejezetten tetszik a kreol borom,a hosszu barna hajam. Anyanak hala o teljesen kiszakadt abbol a kornyezetbol ahol elt es mindenkepp a tovabbtanulas partjan all,o is tovabbtanult en is foiskolara jarok.
Ugy gondolom az ember nem valaszthatja meg a csaladjat,nem tehet rola hova szuletik. De az mindenkepp az o dontese hogyan viselkedik es mit kezd az eletevel :)
22/L
12/20 anonim válasza:
11-es vagyok,bocsi kicsit elkanyarodtam a kerdestol meg a kerdes lenyegetol de csak az en peldambol adodoan aki szeret teged azt nem fogja erdekelni a szarmazasod :)
14/20 A kérdező kommentje:
11#
Semmi gond. :) Sőt! Köszönöm a válaszod.
A többieknek is.
2017. jún. 28. 17:41
15/20 anonim válasza:
Csak ha 12 évesen rekedt hangja és szakálla van.
16/20 anonim válasza:
Igen, imádom a barna bőrüket, fekete hajukat. Sok roma csaj viszont nem akar magyar pasitól sajnos semmit.. F28
19/20 anonim válasza:
Nem. Szőke, kék szemű és fehér, sz jön be, meg persze legyen kedves is, ami a romák többségéről nem mondható el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!