Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akivel "kavartam" egyszer egy buliban. Többi lent. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
aztán beszélgettünk néha és úgy értelmeztem az írásából, hogy máskor is tervez velem lenni..nem írok neki, mert nem akarok nyomulni, de ezen a hétvégén is lesz egy buli és nem tudom, hogy jön-e..szeretném, ha jönne..viszont nem tudom, hogy megkérdezzem-e tőle..nem akarok "rászállni"..ti mit tennétek?
17L
2017. jún. 27. 22:36
1/2 anonim válasza:
Nem kell azt megkérdezni ha buliba jól összemelegedtek csók lesz a vége. S ha rá akarsz írni akkor a másik buli után se ha tényleg kavartatok akkor most is írhatsz neki
2/2 anonim válasza:
Nem elég, hogy bulikban kavargatsz, még meg is ismételnéd....ez gáz.
Olyan helyeken ismerkedj, ahol nem tűnsz könnyen kaphatónak. Jelenleg az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!