Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem van tanácsokra. Fontos! Szerintetek mi lehet a baj? Velem van gondja?
Szóval van egy fiú, akivel egy suliba járunk.Eleinte nem is beszélgettünk, nem is jött be nekem, mármint jól néz ki nagyon de különösebben nem foglalkoztam vele.Egy hónapja kb rámírt és azóta folyamatosan írunk minden nap.Nagy szépeket mondott és nagyon őszinte volt, meg vicces.Elérte, hogy beleszeressek.Elhívott sétálni kétszer is, ami nagyon jó volt.Harmadszor is kérdezte, hogy mikor tudnánk még menni, meg, hogy alig várja, hogy újra lásson.Én először azt mondtam, hogy nem tudom mikor, majd kérdeztem, hogy szerdán jó lenne-e neki.Azt mondta, hogy nem lesz otthon sajnos.Majd kérdeztem, hogy aznap esetleg lenne-e ideje.Erre nem válaszolt, és még meg sem nézte pedig rengetegszer fent volt azóta messengeren, de semmi.Ez három napja volt.Szerintetek mi lehet a gond?Vagy velem van a baj?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!