Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a kapcsoladtól? 15/F
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje szeretnék egy barátnőt és most úgy néz ki, hogy kezd összejöni. :D
Mind a ketten szimpatizálunk egymással, de én félek a leendő kapcsolattól. Anyám, apám ismeri a csajt és szereti őt, mert tök kedves éd aranyos. A csaj szülei is ismernek engem és nincs velem bajuk. De valamiért mégis félek edtől pedig tudom, hogy nincs mitől félnem. Szerintettek?
2017. jún. 27. 07:26
1/2 anonim válasza:
Mert ez az érzés, a szerelem a legnagyobb az ember életében és most találkozol vele először. De vedd egy kicsit könnyedebben - együtt nevetgéltek, sétáltok, örültök egymásnak - együtt jártok... a világon ez a legszebb, még gondtalan öröm.
2/2 anonim válasza:
Hát haver én 16 éves F vagyok. Még nem volt barátnőm, csak sok próbálkozásom. De nekem is úgy néz ki egy ideje hogy érik valami. Én eljutottam oda hogy bátrabb lettem és már ténylegesen benne lennék egy kapcsolatba. Ahogy olvasom minden klappol szóval nem kell félni ha tényleg bejön a csajszi hajrá űzzétek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!