Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú akinek bejövök és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akinek bejövök és nekem is bejön, de az exe. SOS?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek bejövök és nekem is bejön. Nemrég szakított az exével, mert megcsalta a lány őt. A multkor találkoztunk és beszélgettem vele az exéről és mondta, hogy nagyon csalódott és megutálta a lányt. Azóta nem találkoztunk csak írogatunk minden nap. De a lány olyan képeket töltött fel snapchatre ahol vele van együtt. A fejét a fiúnak nem láttam csak a lábát és a kezét, de felismertem. Másnap pedig 1órát beszéltek egymással, de a lánynak már van azthiszem más fiúja. Mire véljem ezt? Megkrdezni nem merem a fiút, mert nem járunk szóval úgy érzem semmi közöm sem lenne ehez. Mit tegyek? Légyszi segítsetek, előre is köszi :) L 14

2017. jún. 26. 17:36
 1/6 anonim válasza:
Micsubucsi kuglo?
2017. jún. 26. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Micsibucsi kuglo ??? Tessék?
2017. jún. 26. 17:47
 3/6 Execlor válasza:
az .exe nem fut linuxon :O
2017. jún. 26. 17:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem
2017. jún. 26. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát... Az egy nagyon fontos információ lenne, hogy miről beszéltek egymással, és milyen stílusban. Ha ezt ki tudnád deríteni, akkor már szerintem te is tudnád a választ a kérdésedre.
2017. jún. 26. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Legyél türelmes, amíg ő elengedi a csajt, az előző barátnőjét, és utána vagy lesz valami, vagy nem. El kéne telnie neki egy időnek, hogy lerendezze ezt magában; de ha már egy kellő idő, amennyit te nagyjából sacc/kb annyinak ítélsz meg, hogy már túl lehet rajta, vagy a túllevés végén van már; te is ráírhatsz. Én mondjuk kb 1 hónapra gondolok, de nem ismerem őt, és még soha nem szakítottam senkivel, de én arra gondolok, hogy kb egy hónap alatt rendbeteszi magában a dolgokat nagyjából. Ha még szomorkodik, akkor is már meg lesz benne az elfogadás, hogy a csajnak nem ő kell, mivel megcsalta. És az már jó. Mármint, ha annyi idő alatt megjelenik, kialakul az elfogadás benne eziránt. Azután egyébként, ha még nincs túl, te is segíthetsz neki túllenni rajta, de nem az, hogy végigrágjátok, beszélgettek az exéről, hanem mellette vagy, és támogatod; figyelmesen végighallgatod, ha mondja; ha magától nem kezdi mondani, akkor nem kérdezed őt, nem erőlteted neki ezt a témát, de ha valami nyomja a kis szívét, akkor készséggel végighallgatod, esetleg megölelgeted, megsimogatod a hátát, adsz neki puszit, megfogod a kezét.
2017. jún. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!