Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Van olyan aki művész vagy szereti a művész pasikat?
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 11:03
3/11 anonim válasza:
Van. Én pl írni szeretek.
De manapság pl rengetegen mondják magukat művésznek, szóval nem egyértelmű, hogy ki mire mondja.
4/11 anonim válasza:
Nem szeretem magamra azt mondani, hogy művész vagyok, (pedig hét éve tanulok rajzolni, a szabadidőm nagy részében képzőművészettel foglalkozom és ha minden jól megy jövőre művészeti egyetemre megyek), mert nem gondolom hogy ezt az ember 100%-ban magáról dönti el, meg amúgy is nem gondolnám, hogy én akár a közelébe is érek mondjuk egy Picassonak vagy egy Rembrandtnak. Na de visszatérve a kérdéshez: igen, biztos vannak akiknél ez plusz pont a párkeresésben, én nem tartozok közéjük, nekem igazából mindegy. Az mindenképp pozitív, ha érdeklődik a művészetek iránt, el lehet menni vele kiállításra, olvas klasszikus irodalmat is, stb. Fontos, hogy lehessen vele ilyen témákról is beszélni, de az nem kritérium, hogy valamilyen formáját maga is művelje.
7/11 anonim válasza:
Miért is? Akkor azt aki mérnöknek tanul azt se nevezhetjük mérnöknek, mert nem egy James Watt vagy egy Gustave Eiffel?
8/11 anonim válasza:
Szerintem előny, ha meg tudom osztani valakivel az írásimat, akit szeretek. Ő pedig szintén megmutathatja nekem azt, amihez ért. :)
9/11 anonim válasza:
Én ha mondhatom magam annak, az vagyok. De rajzzal foglalkozom, nem írással.^^
10/11 anonim válasza:
Én zenész vagyok a barátom pedig költő. Amikor összejöttünk, nem ez volt az első szempont hogy legyen művész de plusz pont. Nagyon jó hogy kölcsönösen meg tudjuk mutatni egymásnak a dolgokat, kritikát mondunk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!