Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jelenthet valamit, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelenthet valamit, ha mindig csak a fiú ír lány a lányra?

Figyelt kérdés

Tehát esetemben, mindig én kezdeményezem a beszélgetést, viszont olyankor akár órák hosszát is szinte folyamatosan tudunk beszélni.

Azonban kicsit zavar a dolog, mintha ő nem keresné a társaságom, vagy nem is értem, hogy miért nem ír rám...

Szerintetek ennek van jelentősége?

2017. jún. 26. 00:06
 1/3 anonim válasza:
100%
Szia! :) ha órákig el tudtok beszélgetni és érzed a lányon hogy ő is élvezi a beszélgetést és nem csak azért válaszolgat hogy ne legyen bunkó akkor hidd el hogy érdekled őt és valószinűleg azért nem ír rád mert azt várja hogy te keresd őt. Ez nagyon gyakran előfordul a lányoknál sokan szokták ezt csinalni. De hidd el attól még hogy nem ír valószinűleg azt várja hogy te írj;)
2017. jún. 26. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Vázolom a saját esetemet.

Nem rég 1 hónapot beszélgettem a lánnyal. 1 hét után találkoztam szüleivel és találkoztunk még 2x. Sajnos ezek csak séták voltak mert tanult(évvége, javítani akart). Minden nap én írtam, kezdeményeztem 1-2 kivételével 1 hónapon keresztül. 3 hete meguntam és nem kerestem. 4 napba telt mire azt krédezte hogy megharagudtam-e rá :D Mondom miért haragudnék, na midn1 beszélgettünk kicsit. Ezután másnap ugyan úgy nem írtam és láss csodát azóta se keresett(2 hét). Most ebből láthatod hogy mennyire is tart fontosnak téged. Felesleges időt pazarolni ha magától nem ír. Én nem fogok olyannal beszélgetni aki 1 hónap ismeretség, személyes találkozók után is elvárja hogy mindig én kezdeményezzek.

2017. jún. 26. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán fél kezdeményezni, hogy elrontja.
2017. jún. 26. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!