Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinljak vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinljak vagy mit gondoljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel meg beszeltem mara hogy talizunk de feltem tole egy kicsit marmint a fiutol de akartam is vele talalkozni nagyon jol ereztem magam de olyanokat csinalt hogy racsapott a seggemre bamulta a mellem es mikor feljebb huztam a trikom mondta hogy nemar pedig kezdtem elhinni erre feljebb huzza akkor csikizett meg mindig hozzamert meg ilyenek es kepes lett volna a legjobb haverjat megszivatni ugy hogy azt mondja neki hogy mi egyutt vagyunk es mondta hogy majd megfogja a kezem meg ilyenek es az van hogy amennyire nem akartam vele talalkozni ahoz kepest most annyira tetszik es utana lelepett egy masik lannyal es azt mondta hogy visszajon utana viszajott szolni hogy mostmar nem er ra es most irtam neki hogy akkor talizunk-e holnap latta de nem irt vissza mit jelent ez az egesz tetszem neki en is vagy csak szimplan pasibol van ja es viccbol mondta hogy tolem akarja a negyedik gyereket illetve nem csak akarja hanem fogja is en meg mondtam neki hogy majd meglatjuk szoval ilyen beszelgeteseink voltak ez mit jelent tetszem neki szerintetek?

2017. jún. 24. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj meg, de kicsit gondolkozhatnál: hülyét csináltak belőled.. Aki már ilyen bu*kó és seg*fej az első randin, attól nem tudom mit vársz.. Ezek után rá sem néznek.. De ha neked az kell hogy megalázzanak, akkor hajrá.
2017. jún. 24. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Leányom nem ám szánsz rá még egy percet is!

Miféle férfinépek vannak, esküszöm.

Jól pofán kellett volna önteni valamivel, mikor a melleit nézte kis hölgy ezen nem gondolkodott el??

Legyen erősebb, mert a fiúkat csak a micsudájuk hajtja, ráadásul az ilyeneknek híresen a legkisebb, úgyhogy sehogyse járnál jól!

Tessék

2017. jún. 24. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Az egyik az, hogy ugyan hány éves vagy?

A másik, hogy ki ez a csicska és hány éves?

Fiú létemre a részemről már ismeretlenül is ki van tagadva, nemhogy férfi, még fiúcska szerepből is.

Azon kívül, meg vagy kiütném a fejét a fülei közül, vagy akkora pofont nyomnék neki, hogy a takony menetet vágna a nyakán...

És még ezek után még inkább megtetszett neked...

Továbbá élvezted akkor a helyzetet magyarul vagy ribizli kategóriaság történik veled, vagy csak szimplán mazochista vagy.

20/F

2017. jún. 24. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne legyél már tárgy! Jól pofán kellett volna ütnöd. Hát nem veszed észre, hogy szánalmas az a pasi?
2017. jún. 24. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:
De jol ereztem magam es o is mert amugy meg tokre jol eltudtunk beszelgetni
2017. jún. 24. 21:21
 6/9 tamas2000 ***** válasza:
Jesus, remenytelen. Hany eves vagy te egyaltalan? Sokat megmagyarazna.
2017. jún. 24. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akarna fektetni és ja fiúból van. Ismerős a szitu :-D
2017. jún. 24. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem ez nem mazochistaságra utal hanem szigno ribizliségre...

Gratulálok!

Ezek után nekem meg nehogy benyögd, hogy 20+ éves vagy.

Ha meg 15 +/- 2 akkor meg csak gratulálni tudok az agyi felfogási képességhez...

2017. jún. 24. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez neked jó?

Végig tárgyként kezelt, bunkó, nagyképű, majd faképnél hagyott egy másik csaj miatt és még utána te futsz utána és írogatsz neki, hogy mikor találkoztok újra? Mi bajod van neked??

Tudod mit, ha ez neked jó, akkor meg is érdemled.

2017. jún. 25. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!